Limitált számú szolgáltatónak elérhető ajánlat!

0-24 működő, valóban profitábilis ügyfélszerző rendszer megtérülési garanciával, hűségidő nélkül, korrekt áron, szolgáltatóknak

Feltöltöm a szolgáltatás alapú vállalkozásodat kiszámíthatóan és profitábilisan új ügyfelekkel, akár hetekre előre, garanciával!

Röviden: Bízd rám az online ügyfélszerzést, és annyi potenciális ügyfelet szerzek Neked, amivel folyamatosan, akár hetekre előre fel tudod tölteni a vállalkozásod munkával. Mindezt kiszámíthatóan és profitábilisan

Megtérülési garanciát is kapsz, amit a szerződés is tartalmaz. (Én vállalom a kockázatot, ha elkezdünk közösen dolgozni.)

Ezek mellett rengeteg időt is megtakaríthatsz, ha rám bízod az ügyélszerzést, mert neked „csak” a megkeresésekre kell válaszolni.

Néhány érv, amiért érdemes MOST jelentkezned hozzám:
Csak olyan vállalkozással dolgozok együtt, ahol úgy látom, hogy tudok segíteni
A jelentkezés teljesen kötelezettségmentes
Több tucat referenciám van, rengeteg valós ügyfélvéleményt találsz itt az oldalon
Több millió forint hirdetési büdzsét kezelek az ügyfeleimnél (összesen) havonta
Több mint 5 éve segítek az ügyfeleimnek az általam használt ügyfélszerző folyamattal
Az első hónaptól profitot termelek, nem kell hónapokat várnod az eredményre
Nincs mellébeszélés, mérhetőek az eredmények, és pontosan látod a megtérülést az ügyfélszerző rendszeren
Az egyszemélyes egyéni vállalkozásnál, és az 50+ fős cégnél is működik a rendszer
Engem tényleg érdekel, hogy profitot termeljek neked… 

Ha elkezdünk együtt dolgozni, akkor az én ígéretem az, hogy rövid időn belül tele lesz a vállalkozásod ügyfelekkel, akár hetekre előre, és azután soha többet nem kell azon aggódnod (amíg együtt dolgozunk), hogy honnan jön a következő ügyfeled.

FONTOS: Az oldalon található véleményeket minden esetben az ügyfeleim írták, és semmilyen módon nem befolyásoltam őket.

Ervin már a 3. marketinges, akivel dolgozom. Két nagyon kellemetlen tapasztalat után, flegmán álltam hozzá az elején. Hiba volt, nem érdemelte meg.
Nagyon becsületes vállalkozó, aki valóban az „én vállalkozásom” sikeréért dolgozik. Megtérült a belé fektetett bizalom, de a munkadíja is. Munkájával jól tudom megcélozni a szolgáltatásomra vágyó embereket a VEVŐimet, a piaci „hullámokat” jól kiegyenesíti. És ami nagyon fontos, hogy kb. a negyedét költöm Ervinnel hirdetésre, mint előtte. Nagyon hatékony vele a munka. Megtérül minden ráfordított Ft. Minden vállalkozó barátomnak ajánlom Ervint. Miért? Mert hatékonyan és összességében olcsóbban lehet általa vevőket elérni, és nem csak elérni, megszerezni is.

Berta Gergely

Napelem Konzulens - független napelemközvetítés és tanácsadás

Egy ideje ért bennem a gondolat hogy az elkövetkező válságot marketinggel jobban le lehet küzdeni, ezért nézegettem sok hirdetést.
Ervinre a visszafogottabb, de szakmaiságat sugalló hirdetése miatt esett a választásom.
Az első napokban azonnal látható eredmények láttán azt gondolom jó döntés volt Ervint választani a sok nagyhangú, már-már arrogánsan hirdető marketinges közül.
Rátonyi József mesterprotetikus

IndividuArt Műfogsor Stúdió

Gyors, megbízható és naprakész. Munkájában profi, sokkal könnyebb a vállalkozás reklámozása, mióta együtt dolgozunk. Jó szakember, a problémát, ha elakadok szakszerűen orvosolja. Mindenkinek szívből ajánlom, aki szeretné vállalkozását stabilan, biztosan online hirdetni. Remélhetőleg sokáig fogunk együtt dolgozni, mert megéri!

Kerek Sándor

Klímaszerelő

A szolgáltatással elégedett voltam, más markentingessel még nem dologztam, de a várt eredményt hozta a közös munka.

A kommunikáció gyors, egyszerű és érthető volt.

Kun Tamás

Ipari alpinista

Érdemes jelentkezned az oldal alján lévő űrlapon keresztül hozzám kötelezettségmentesen, ha nincs még jelenleg kiszámítható ügyfélszerző rendszered, illetve akkor is, ha már van, de szeretnél hatékonyabban, illetve több ügyfelet szerezni.

A jelenlegi gazdasági helyzetben nagyobb szükséged van egy kiszámítható ügyfélszerző rendszerre, mint valaha. Ha tudsz kiszámíthatóan és profitábilisan ügyfeleket szerezni, az biztonságot, tervezhetőséget és profitnövekedést hozhat a vállalkozásodban.

FONTOS: Válság idején a legtöbb szolgáltatásnál az érdeklődők száma és a fizetőképes kereslet lecsökken. Csak azok a vállalkozások tudnak ezekben az időkben fejlődni (és túlélni), akik az ügyfélszerzésben hatékonyabbak. (Sajnos sok vállalkozásnak a végét is jelentheti, ha nem tud profitábilisan ügyfeleket szerezni, akkor is, ha egyébként jó munkát végez.)

A jó hír viszont az, hogyha rendbe teszed az ügyfélszerzést, akkor a válság végére erősebb lehet a céged, mint valaha. 

Az általam kidolgozott ügyfélszerző rendszert hívhatjuk „válságállónak” is, mert a jelenlegi gazdasági helyzetben is sikeresen teszi a dolgát. (2020-ban is jól teljesített.)

Az ügyfeleimnek folyamatosan van munkája úgy, hogy nem kell belemenniük  a felesleges árversenybe.

Havonta több mint ezer ajánlatkérést, időpontfoglalást, megkeresést generálok az ügyfeleimnek profitábilisan, hidd el, hogy nagyon is jól működik, ha jól csinálod.

Ha szeretnél Te is folyamatosan új ügyfeleket, akkor kérj ajánlatot kötelezettségek nélkül az alábbi gombra nyomva az űrlap kitöltésével!

Akinek marketinges segítségre van szüksége csak ajánlani tudom. Én nem értek hozzá, így keresgéltem ki tudna segíteni benne. Rátaláltam Ervin oldalára, mely alapján szimpatikusnak találtam.
Amióta Ő foglalkozik a vállalkozásom marketing részével megtöbbszöröződött az ügyfelek száma. Ár- érték arányban is kiváló. Könnyű vele együtt dolgozni, és mindent elmagyaráz mit, miért és hogyan csináljon az ügyfele. E-mailekre gyorsan és precízen reagál.

Puskás Gábor

Puskás Klíma

Ervin nemcsak szakmailag kiváló, de ügyfél kommunikációban is példás. Teljesen ránk szabja a stratégiát, bármikor a rendelkezésünkre áll,
szívvel-lélekkel dolgozik.

Profi weboldalt készített számunkra,  amelyet mindig tovább tökéletesít az ügyfeleink igényeinek megfelelően. Ervinnel néhány hónap alatt egyéni vállalkozásból Kft. lettünk.

Magasan a legkiválóbb szakmailag, öröm Vele együttműködni.

Juhász Tamás

Cleanic Kft

Ervin szolgáltatása hozza a várt eredményeket.
Mindig naprakész és a lehető legrövidebb időn belül teljesíti a felmerülő kéréseket.
Alkalmazottból kevesebb, mint egy év alatt egyéni vállalkozóvá váltam az alkalmazott hirdetési beállításainak köszönhetően.
A magam ura vagyok és nem kell izgulnom,  hogy lesz-e munkám a közeljövőben.
Kovács László

LDS-szigtech - utólagos vízszigetelés

A végén az a vállalkozás nyer, aki hatékonyabban tud új ügyfeleket szerezni…

Sajnos akkor is, ha nem ő a legjobb a szolgáltatási körzetében.

Tudom, hogy nem egyszerű az ügyfélszerzésre a megfelelő szakembert megtalálni.

Sokan csak leígérik a csillagokat az égről, és a kezdeti lelkesedés után az eredmények sajnos elmaradnak.

Elég sok ügyfelemtől hallottam az első beszélgetésen, hogy korábban dolgoztak együtt marketingessel, és csak kidobott pénz volt. Nálam ez nem fordulhat elő.

Szeretném megkönnyíteni a dolgodat, és levenni a válladról a kockázatot, ami egy marketinges megbízásával jár, ezért nálam megtérülési garanciát kapsz. (Én vállalom a kockázatot, ha elkezdünk közösen dolgozni.)

Jellemzően már az első hónaptól kezdve profitot termelek az ügyfeleimnek.

Az első héttől kezdve kézzel fogható eredményekre számíthatsz, és minden hirdetésre elköltött forintot „mérünk”, azaz pontosan tudjuk, hogy mennyibe kerül egy új ügyfél megszerzése. 

Szerződésben vállalom, hogy ha 60 napon belül nem termelek neked profitot, akkor kérésedre visszautalok mindent, amit nekem kifizettél. (Részletesen elmondok mindent a garanciával kapcsolatban, mielőtt elkezdünk együtt dolgozni.)

Legrosszabb esetben pedig visszakapod a pénzed. Gondolhatod, hogy nem vagyok a saját magam ellensége, ezért csak olyan ügyfelet vállalok, ahol szinte biztosra tudom, hogy sikeres lesz az együttműködés…

A hatékony ügyfélszerzés a vállalkozásod egyik legfontosabb feladata kellene legyen.

Amikor az ügyfélszerzés rendben van a vállalkozásodban, akkor:
✅ 
tudsz építeni a jövőre
✅ nem kell aggódnod, hogy lesz-e elég munka a jövő hónapban
✅ nem kell aggódnod, hogy tudod-e fizetni az alkalmazottak bérét (ha vannak)
✅ pontosan tudod, hogy hogyan növeld a bevételed és a profitodat
✅ tudod, hogy érdemes-e befektetned a növekedésbe

Én nem a „marketinges” vagyok az ügyfeleimnél, hanem a stratégiai partner, aki segít, hogy folyamatosan és kiszámíthatóan fel legyen töltve a vállalkozás kapacitása új ügyfelekkel!

Megbízhatóság, precizitás, hatékonyság, gyors eredmények , ez jellemzi Ervint.

Ha növelni akarod  bevételedet, az általa  alkalmazott marketing rendszerrel biztosan eléred a célodat!

Hálás vagyok, hogy megismertem őt és együtt tudunk dolgozni abban, hogy vállalkozásom sikeresebb legyen!

Dr. Csőre Gyula

Reumadoki

Szerintem a leg ügyfélbarátabb szolgáltatás a piacon, tényleg az a célja, hogy minél több megkeresést szerezzen jó áron! Minden kérdésemre
szinte azonnal választ kaptam. Mindenkinek ajánlom, aki szeretné egy
kicsit felpörgetni az üzletet.

Kocsmár Tamás

KT Klíma

Kérlek csak akkor jelentkezz, ha:

✅ Olyan a szolgáltatásod, amire valós piaci igény van a szolgáltatási körzetedben

✅ Minőségi szolgáltatást nyújtasz

✅ „Egészséges profit” van a szolgáltatásodon, és lehetőséged van havonta legalább 1MFt profitot termelni a szolgáltatásoddal. 

✅ Szeretnél, és tudsz is növekedni

NEM oktatással, coachinggal, biztosítással, tanácsadással, vagy hálózatépítéssel foglalkozol.

Az általam használt rendszer a „hagyományos” szolgáltatás alapú vállalkozásokra van kialakítva.

Ervin igazán érti a hirdetéskezelést, én eddig csak rá hagyatkoztam. Bármilyen kérdés esetén gyorsan reagál, türelmes és racionálisan látja, kezeli a felmerülő kérdéseket.

Lohner Balázs

Lohner napelem

Ervin kimagasló tudású szakember! Amit ígért, azt teljes mértékben betartotta. Felpörgette a vállalkozásom, jöttek a megbízások!
Ha valamit finomhangolni kell az oldalamon, azt rövid határidővel elvégzi!
Jó döntés volt Őt választani!
Ésik Zsolt

Ésik Klíma

Fontos:

Az ügyfélszerzéshez mindenképpen kell egy hatékony online ügyfélszerző folyamat, illetve online hirdetéseket használunk. Ezeket én fogom elkészíteni.

Csak akkor vállalom a közös munkát, ha úgy látom, hogy tudok segíteni Neked. Illetve pontosan elmondom, hogy milyen megtérülésre számíthatsz.

Nincs hűségidő és a szolgáltatást is bármikor szüneteltetheted. 

Legyél TE az emberek első számú választása a szolgáltatási körzetedben! (Akkor is, ha a konkurencia „már 20 éve ezt csinálja”.)

Ha megfelel a vállalkozásod a fent leírtaknak és szeretnél új ügyfeleket, akkor nyomj az alábbi gombra, és töltsd ki az oldal alján található űrlapot kötelezettségek nélkül.

A helyek száma limitált. (Tényleg limitált. A hirdetéseket egyedül én kezelem, ezzel tudom biztosítani a lehető legmagasabb megtérülést. Nekem is véges a kapacitásom, ezért limitált számú ügyfelet tudok vállalni.)

Szia, Ervin vagyok

Én fogok segíteni NEKED abban, hogy kiszámíthatóan és profitábilisan töltsd fel a vállalkozásod új ügyfelekkel hetekre előre!

Nem csak beszélek róla, hogy milyen lehetőségek vannak az online ügyfélszerzéssel kapcsolatban, hanem nap mint nap alkalmazom is őket az ügyfeleimnél.

Ezekre számíthatsz, ha velem dolgozol együtt:

✅ Kézzel fogható eredmények már az első hónaptól. Nálam az első mérőszám az, hogy mennyi profitot termelek Neked

✅ Megtérülési garanciát vállalok a szolgáltatásomra, mert az első számú feladatom, hogy profitot termeljek Neked

Nem kell 6 hónapot előre aláírnod, addig dolgozunk együtt, amíg értékesnek tartod a munkám

✅ Velem tartod a kapcsolatot, nem kell folyamatosan több embernek elmagyaráznod, hogy mit szeretnél

✅ Minden elköltött forintot mérek, azaz forintra pontosan látjuk, hogy mennyibe kerül egy új ügyfél megszerzése

✅ Munkaidőben elérhető vagyok telefonon, és minden emailre válaszolok egy munkanapon belül

Ha a Te vállalkozásod megfelel azoknak a feltételeknek, amit az oldal tetején felsoroltam, akkor mindenképpen érdemes jelentkezned az oldal alján található űrlap kitöltésével, és személyesen velem fogod átbeszélni a lehetőségeket.

Székely-Takács Ervin

online marketing kivitelező

Mióta Ervinnel dolgozok azóta folyamatosan van munkám. Nem kell a hirdetésekkel és a fb felületemmel törődni, mert Ervin leveszi a vállamról ezt a gondot. Ha probléma van, még nem sikerült úgy hívnom hogy ne vegye fel a telefont. Törődik az ügyfelekkel és nagy mértékben rugalmas. Neki köszönhetően le tudtam a munkás autómat is egy újabbra cserélni, valamit hamarosan az E.V. ből KFT leszünk. Ezt is neki köszönhetem. 
Mindenkinek csak ajánlani tudom ha jó marketingest keres aki TÉNYLEG ért az fb hirdetéshez is.
Ágoston Tamás

ÁT Klímatechnika

További ügyfélvélemények

Az oldalon található véleményeket minden esetben az ügyfeleim írták, és semmilyen módon nem befolyásoltam őket. 

Székely-Takács Ervin azon kevés szakemberek egyike, aki valóban ért a kkv online marketinghez, ellentétben sokakkal, akik csak mondják magukról.

Nekem a közösségi marketingben segített először, otthonosan mozog a céges FB oldal finom beállításaiban, céltudatosan tervez remarketing kampányokat.

Nemcsak a szigorúan vett „kivitelezést” érti jól, hanem a komplex marketing szemlélet birtokában is van vevőorientált megközelítésével.

Szemléletére a költséghatékony, tudatosan felépített rendszer és a ROI (megtérülés alapú) gondolkodás jellemző, munkamódszerére pedig a precizitás, a határidők tartása és a dinamizmus.

Jó szívvel ajánlom azoknak, akik ezeket a tulajdonságokat értéknek tartják!

Tóth György dr.

TriDent Esztétikai és Családi Fogászat, Implantológiai Központ

Gyors, pontos, naprakész.Ha elakadtam és segítségre van szükségem, akkor mindig számíthatok a probléma szakszerű megoldására. Jó szakember, ez nem vitás.

Szeredi Andrea

Ervin nagyon segítőkész mindent úgy csinált, ahogy megbeszéltünk.

Amióta megcsinálta a weblapot, azóta ugrásszerűen nőtt a megkeresések száma, és a bevételem is ugrásszerűen növekedett!

Sokkal könnyebb reklámozni a vállalkozást így, hogy elkészítette profin a weblapot.

Sokat segített a vállalkozáson Ervin munkája és szaktudása!
Köszönöm szépen az eddigi munkáját, és a továbbiakban is igényt tartok szolgáltatásaira!

Köszi Ervin!
Csóka Zoltan

Klíma Csóka Kft

Néhány ígéretesnek tűnő de végül eredményeket nem produkáló marketinges után végre kapcsolatba kerültem Ervinnel. Már az előzetes egyeztetés során olyan információkat kaptam aminek nagy hasznát vettem.

Ervin személyre szabott mentorálást nyújtott, aminek azonnal kézzelfogható eredményei lettek. A közös munka esetemben 30-50 %-os forgalom növekedést hozott. Köszönöm Ervin!

Komlós Zsolt

LCD, LED TV szerviz

Érdekel kiszámítható online ügyfélszerzés szolgáltatásom megtérülési garanciával?

Első lépésként töltsd ki az űrlapot, és egy 20-30 perces telefonhívás alatt átbeszéljük a lehetőségeket.

Az űrlap kitöltése csupán 2 percet vesz igénybe, és teljesen kötelezettségmentes

Kérlek csak akkor töltsd ki az űrlapot, ha:

✅ Valós piaci igény van a szolgáltatásodra
✅ Magas minőségű munkát végzel
„Egészséges profit” van a szolgáltatásodon, és lehetőséged van havonta legalább 1MFt profitot termelni a szolgáltatásoddal. 
✅ Szeretnél, és tudsz is növekedni
❌ NEM oktatással, coachinggal, biztosítással, tanácsadással, vagy hálózatépítéssel foglalkozol.

A jelentkezés menete:

1) Töltsd ki az űrlapot.
2) Felveszem veled a kapcsolatot, és egyeztetünk időpontot egy 20-30 perces telefonos megbeszélésre. (Ha úgy látom, hogy érdemben tudok segíteni az általam használt stratégiával.)
3) A megbeszélt időpontban hívlak, átbeszéljük, hogy milyen lehetőségek vannak a vállalkozásoddal kapcsolatban, és azt is, hogy hogyan tudok segíteni neked a növekedésben.

A szolgáltatás jellegéből adódóan csak olyan vállalkozással tudom vállalni a közös munkát, ahol úgy látom, hogy érdemben tudok segíteni.

Ahogy látod, tiszteletben tartom az idődet, csak akkor egyeztetek hívást, ha „van értelme”.

Ha szimpatikus a szolgáltatásom, és megfelel a vállalkozásod a fent leírtaknak, akkor arra bíztalak, hogy töltsd ki űrlapot.

Nyomulásmentes hívás garancia – A hívás arról szól, hogy megismerjem a vállalkozásod, és elmondom, hogy hogyan tudok segíteni Neked. Csak akkor dolgozok együtt valakivel, ha Ő is úgy látja, hogy hasznos a szolgáltatásom.

Fenntartom a jogot, hogy a hívást indoklás nélkül elutasítsam.

A *-gal jelölt mezők kitöltése kötelező.

Az ajánlat csak limitált ideig érhető el!

100% megtérülési garanciát vállalok a szerződésben. A pontos részleteket a hívás során elmondom.


Már az első beszélgetés alkalmával kiderült számunkra, hogy nagyon érti a dolgát! Abszolút profi tájékoztatást kaptunk hogy milyennek kell lennie egy honlapnak ahhoz , hogy előbbre vigye a vállalkozásunkat.

Munkája végeztével már az első hét után tapasztaltuk az üzleti fellendülést.

Jól döntöttünk, hogy Ervint kértük fel erre a feladatra.
Bárkinek maximálisan tudjuk ajánlani!
Tokay Mónika

Vajda Klíma Kft

Gyakori kérdések

Ha maradt még kérdésed,  akkor valószínűleg itt találsz rá választ:

Nekem webshopom van. Abban is tudsz segíteni?

Nem, webshopokat jelenleg nem vállalok.

Kérdésem van, tudunk beszélni?

Igen, kérlek küldd el a kérdésedet az űrlapon keresztül, és válaszolni fogok rá. Kérlek add meg a telefonszámodat is, mert sokkal gyorsabb telefonon válaszolni.

Szerződést írunk alá?

Természetesen. Minden ügyfelemmel írásban szerződök.

Számlát kapok?

Igen, mindenről kapsz számlát.

© Copyright 2023 – ervindigital.hu - Minden jog fenntartva - Adatkezelési tájékoztató

Ez az oldal nem része a Facebook.com oldalnak és nem támogatott semmilyen formában a Facebook Inc. által.

FACEBOOK a Facebook Inc. bejegyzett márkaneve.